Hurtig sikker transport i hele Danmark

CKT-Express er et professionelt transportfirma med et team af dygtige og erfarne chauffører, der sætter en stor ære i at yde en god service og få leveret varen hurtigt og sikkert uden slinger i valsen. Vi specialiserer os på møbeltransport og især sengelevering og -montering.

Vi tilbyder hurtig levering og sikker transport i hele Danmark

Med base i Skovlunde står CKT-Express klar til at hjælpe med landsdækkende levering og montering af det, du skal have transporteret fra A til B. Vores spidskompetence er møbeltransport, hvor vi især kører senge ud til kunden – eller andre møbler, der er bestilt hos et møbelhus. Står du som firma og skal have bragt en vare ud til kunden, er vi klar til at hjælpe!

01.

Hurtig levering

Vi har stort fokus på vores kunder og at give dem en god service, hvor de kan modtage deres varer, når det passer dem bedst. I stedet for at skrive, at vi kommer på en bestemt dag i et bestemt tidsrum – som mange store leveringsfirmaer gør – aftaler vi altid en dato og tid med kunden, så det passer godt for begge parter.

02.

Sikker montering

Når du køber møbler, der skal samles – f.eks. en seng – kan det ofte være uoverskueligt at skulle bruge tid og kræfter på at samle sengen og læse vejledningen igennem. Det slipper du for ved at købe montering! Dermed sørger vi for at pakke sengen ud og montere den, så den er klar til brug – og vi tager selvfølgelig skrald og emballage med os, når vi går igen.

03.

Express- og kurerkørsel

Vi tilbyder express- og kurerkørsel i hele Danmark, hvor vi har linjebiler, der kører frem og tilbage til og fra Jylland som minimum en gang om dagen – og ofte mere. Vi kører også med monteringer i Sydsveringe, og vi er åbne for at køre monteringsopgaver helt op til Stockholm. Kort sagt har vi et stort samarbejdsnet, hvor vi kan tilbyde den komplette leveringsløsning til netop dine behov.

Kontakt CKT-Express

Du er altid velkommen til at kontakte CKT-Express, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om vores arbejde inden for transport, levering og montering af møbler og andre varer. Står du som firma og skal have bragt en vare ud til kunden, er vi klar til at hjælpe i hele Danmark og Sydsverige!