Om CKT-Express

CKT-Express er et professionelt transportfirma med et team af dygtige og erfarne chauffører, der sætter en stor ære i at yde en god service og få leveret varen hurtigt og sikkert uden slinger i valsen. Vi specialiserer os på møbeltransport og især sengelevering og -montering. 

Hvem er CKT-Express?

Siden 2018 har CKT-Express tilbudt landsdækkende levering og montering for virksomheder, der skal have leveret ordrer ud til kunder. Udover Danmark kører vi også gerne i Sydsverige helt op til Stockholm. 

I starten var det blot ejer Tobias Knudsen, der var i firmaet, hvor han kørte sydpå til bl.a. Barcelona og Geneve med tøj. Senere skiftede vi dog dette ud med at køre med møbler; primært senge fra Bedre Nætter og Sengefabrikken, hvilket vi også gør den dag i dag. 

Vi startede ud med et lille lager i Næstved – men det blev hurtigt for lille. Vi har sidenhen haft lager i Hedehusene, men i dag har vi et stort, opvarmet lager på 3.000-3.500 kvm i Skovlunde med dertilhørende 500 kvm kontor.

Stort samarbejdsnet

Vi tilbyder landsdækkende express- og kurerkørsel, hvor vi har linjebiler, der kører frem og tilbage til og fra Jylland som minimum en gang om dagen – og ofte mere.

Kort sagt har vi et stort samarbejdsnet, hvor vi kan tilbyde den komplette leveringsløsning til netop dine behov i hele Danmark og Sydsverige.

Hurtig og sikker transport i Danmark og Sydsverige

I CKT-Express er vi 20 ansatte, der står klar til at hjælpe med den bedste og mest effektive transport fra A til B. Vi stræber efter at være de bedste på markedet, hvor høj kvalitet samt hurtig og god service med fokus på kunden er i højsædet – hver gang.

CKT-Express er et fleksibelt transportfirma, der tilpasser vores løsninger til dine ønsker og behov. Vi vil gøre langt for at gøre vores kunder glade, og det er også derfor, at vi altid aftaler en dato og tid med dig som kunde, når du skal modtage ordren – så slipper du for at spilde tiden på at vente og kan orkestrere din hverdag.

Lagerplads og plukpakning
Udover levering og montering tilbyder vi også lagerplads og pakning til små butikker eller selvstændige, hvor det kniber med pladsen. Det kan hurtigt blive uoverskueligt at få solgt sine ting, hvis man ikke har pladsen til at have varerne på – men dét kan vi hjælpe med! Vi kan nemlig sørge for at opbevare dine varer, og derudover kan vi også stå for plukpakning og sørge for at sende ordrene ud til kunden for dig. Hvis du allerede har lager et andet sted i forvejen, tilbyder vi også gerne at hente ordrene på dit lager – uanset hvor i landet, det ligger – og levere det. Kort sagt har vi et stort samarbejdsnet, hvor vi kan tilbyde den komplette leveringsløsning til netop dine behov.

Kunden i fokus
Udover at fragte varer tværs gennem landet med fokus på sikker kørsel og at passe bedst muligt på ordren, er vores største prioritet tilfredshed hos dig som kunde. Vi elsker vores arbejde og møder altid op med et smil, når vi enten skal afhente eller levere ordren. Vi skræddersyer vores transport hver gang præcis til den enkelte kunde, så du får afhentning og levering på præcis det tidspunkt og sted, du ønsker.

Har du nogle spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores professionelle og fleksible transportløsninger, er du meget velkommen til at kontakte CKT-Express for en uforpligtende snak om mulighederne. Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt CKT-Express

Du er altid velkommen til at kontakte CKT-Express, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om vores arbejde inden for transport, levering og montering af møbler og andre varer. Står du som firma og skal have bragt en vare ud til kunden, er vi klar til at hjælpe i hele Danmark og Sydsverige!