Book transport til vare

Hos CKT-Express har vi tilknyttet en booking-løsning, så du altid nemt og enkelt kan bestille transport af den ønskede vare. Du finder link til booking på denne side.

Bliv oprettet som kunde i vores system

Spar tid og slip for besværet med at skrive en masse e-mails frem og tilbage til transportfirmaer, når du ønsker at få en ordre sendt. Med vores bookingsystem opretter du dig blot som kunde, hvor du nemt og enkelt kan gå ind og taste, hvad du har fået solgt – og så sender vi det for dig!

Nemt at booke transport

I vores bookingsystem kan du finde priserne på de forskellige transportydelser, vi tilbyder, og du kan med et enkelt klik pakke din ordre og vælge, hvad der skal sendes hvorhen. Hvis du har flere ting, kan du også vælge, om det skal på samme ordre eller to separate.

Når du har pakket din ordre, valgt, hvor det skal sendes hen og trykket send, venter vi på, at varen kommer på vores lager. Derefter sender vi pakkelabels og fragtordre til dig, så du altid er opdateret om din ordre. 

Bevar overblikket med booking

Du kan finde al information på vores booking-side og altid holde dig opdateret derinde. Du får login til din egen kundeside, hvor du kan følge ordren hele vejen fra A til B – og se alt, hvad der sker med ordren. På den måde har du det fulde overblik over varens vej til kunden.

Du kan få faktureret det, som det passer dig – hvad enten det er pr. stop eller pr. uge. Vi finder den løsning, der passer bedst til dine behov.

Kontakt CKT-Express

Du er altid velkommen til at kontakte CKT-Express, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om vores arbejde inden for transport, levering og montering af møbler og andre varer. Står du som firma og skal have bragt en vare ud til kunden, er vi klar til at hjælpe i hele Danmark og Sydsverige!